Vraag iedere willekeurige Beekenaar naar de Nuutsbaeker, dan krijg je meteen heel enthousiast als antwoord: Dat is dat gevarieerde maandblad waar ik iedere keer naar uitkijk om te lezen en te bekijken!

 

De stichting die als doel heeft het exploiteren en in stand houden van een maandblad draagt de naam Stichting Nuutsbaeker. De stichting tracht dit doel te bereiken door het samenstellen en in stand houden van een redactie. Sinds 1983 wordt de Nuutsbaeker maandelijks gratis bezorgd in de gemeente Beek ( Beek, Neerbeek, Spaubeek, Genhout, Geverik, Kelmond) door een grote groep vrijwilligers.

 

De redactie bestaat uitsluitend uit vrijwilligers die met veel passie en enthousiasme elke maand opnieuw er voor zorgen dat de bewoners van onze gemeente kunnen genieten van een maandblad waar variatie en actualiteit voorop staan. De onderwerpen sluiten nauw aan bij wat bij mensen leeft en een vooruitblik of terugkijken naar activiteiten in het Beekse vormt een maandelijks terugkerend onderdeel. Dit alles wordt verfraaid met afbeeldingen en foto’s die het geheel een bijzondere dimensie geeft.

 

Samen met onze adverteerders kunnen wij als Stg. Nuutsbaeker in samenwerking met de redactie telkens een blad aanbieden dat redactioneel op een hoog niveau staat en waar mensen toch weer iedere maand naar uitkijken.